Hva er fordelene med offentlig sektor fagfolk ga sosiale utviklingsprogrammer?

 

 

 

I 2015, Litauen startet implementer 2009-2014 Norsk finansieringsordning finansierte prosjektet «Fremme bærekraftig utvikling ved å styrke det offentlige sosiale utvidelse» for å bidra til gjennomføring av regional politikk for å fremme en bærekraftig utvikling, styrking offentlig sektor kapasitet og sosial klasterystę i vårt land. Prosjektet ble initiert av Litauisk University of Educational Sciences, i samarbeid med partnere fra Norge «Fleksibel utdanning Norge», Vilnius College of Design, PU Amber Academy, «Litauisk College of Democracy», Utena, Druskininkai, Prienų og Biržų kommuner og deres underliggende institusjoner spesialister.

Prosjektet er utviklet til offentlige institusjoner spesialist administrative og offentlige ferdigheter treningsprogram som involverer inter-institusjonelle sosiale partnerskap, tillit tverretatlig, inter-personlige og systemiske problemene i både offentlig og privat sektor.

«Disse opplæring og utvikling programmer er fordel åpenbart i det lange perspektiv. Selv om, det er forbundet med prosjektresultatene kan ennå sees i lokalt og regionalt nivå, men vi kan nyte endring av prosjektpartnerne i form av sosial kommunikasjon – partner institusjoner og organisasjoner nettsteder vises ekte informasjon relatert til å stole på, toleranse, øke bevisstheten om frivillighet, samfunn bevegelse NGO tiltak. Utviklingen av programmet som en trygg og vennlig nabolaget; offentlig, privat, frivillig sektor og partnerskap; philanthropy og ets. allerede kjent ikke bare i store byer, men også i deler av landet. «- forklarer fordelene av opplæringsprogrammer for Lithuanian University of utdanningsvitenskapelige prof. dr. Giedre Kvieskienė.

Forskeren delte resultatene av forskning fra EU – Voksne elever i ikke-formell utdanning gjennomsnittet i EU er 36,8 prosent, og i Litauen – 29, 9 prosent. I mellomtiden, den formelle utdanningen av de som er involvert i det aktuelle gjennomsnitt på bare 6,2 prosent (EU), og 4 prosent i Litauen.

Voksen ferdighetene til folk bidrar til å styrke positive holdninger til seg selv, fremmer selvfølelse, selvtillit. Lære å gjøre en betydelig innvirkning på student refleksjoner knyttet til bedre arbeidsforhold, karrieremuligheter, økonomisk situasjon, community relations. «- understreker professoren. dr. G. Kvieskienė. «Vi håper at prosjektet gjennomføres takket være økningen av tverretatlig tillit til vårt lands eksperter vil møte en rekke utviklingsmuligheter, samt prosjektet presentert av virtuelle læringsmoduler som bidrar til å kontinuerlig forbedre eksisterende, glemt supplement og forsterke de nye sosiale utvidelse kompetanse.»

 

Kilde: http://www.publisere.info/hva-er-fordelene-med-offentlig-sektor-fagfolk-ga-sosiale-utviklingsprogrammer/

Dette innlegget ble publisert i Karriere. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *