Landets regioner skal føle seg Sosiale utvidelse

 

 

Sosiale utvidelse – En stor modernisering av sosialpolitikk og sosial integrering av Europas instrumenter. For å styrke den litauiske offentlig sektor kapasitet og sosial utvidelse i vårt land. I 2015, Litauen startet implementer 2009-2014 Norsk finansieringsordning finansierte prosjektet «Fremme bærekraftig utvikling ved å styrke det offentlige sosiale utvidelse» for å bidra til gjennomføring av regional politikk for å fremme en bærekraftig utvikling, styrking offentlig sektor kapasitet og sosial klasterystę i vårt land. Prosjektet ble initiert av Litauisk University of Educational Sciences, i samarbeid med partnere fra Norge «Fleksibel utdanning Norge», Vilnius College of Design, PU Amber Academy, «Litauisk College of Democracy», Utena, Druskininkai, Prienų og Biržų kommuner og deres underliggende institusjoner spesialister.

I løpet av prosjektet, landets forskere utviklet sosiale programmer for vårt lands offentlig ansatte og fagmiljøet for å bidra til å utvikle den sosiale klynger modellering kompetanse for å optimalisere gjennomføringen av sosial innovasjon og for å initiere den.

«Som hver innovasjon er assosiert med en rekke aktiviteter, at gjennomføringen trengte å være i stand til å utforme en klynge, som lar deg søke etter sosial innovasjon i gjennomføringen av optimalisering. Lære moduler laget av fagfolk har en mulighet til å utvikle disse kompetanse og fagmiljø, samt lære å initiere og gjennomføre sosialpedagogiske innovasjon, noe som muliggjør etablering av klynger. «- sosiale utvidelse kompetanseprogramfordelene nevner litauisk Universitetet utdanningsvitenskapelige prof. Habil. dr. Vilija Targamadzė.

Ifølge forskere, sosial utvidelse er ikke nyhet i Litauen, men mangelen på forståelse og designkompetanse. Professor Habil. dr. V. Tarmagadzė forklarer at for å håndtere komende sosiale eller pedagogiske problemer, er det nødvendig å konsentrere kreftene i sin avgjørelse, tar hensyn til vekst og potensielle sammenheng, sånn spesialister i landet vårt fortsatt mangler.

«Mange har hørt uttrykket «må tenke globalt og handle lokalt «perfekt passform av sosial utvikling i Litauen. Våre fagfolk er svært viktig å være i stand til å identifisere felles sosiale problemer og aktuell løsning på disse problemene å konsentrere kreftene i regionen. Det er viktig å skape regionale tilkoblinger, for å sikre driften av sosiale klyngen innovativt for å løse spesielle problemer. «- understreker professoren. Habil. dr. V. Targamadzė.

 

Kilde:

http://www.publisere.info/landets-regioner-skal-fole-seg-sosiale-utvidelse/

Dette innlegget ble publisert i Karriere. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *